prica-se-da-melanija-ima-dublerku-a-za-to-se-znalo-jos-pre-nekoliko-godina-ova-slika-je-neoboriv-dokaz

07.04.2019. 17:56

Melanija Tramp ima dublerku? Nije teško poverovati da je ovo istina s obzirom na mogućnosti kojima raspolaže njen suprug kao prvi čovek Amerike, a koje su na raspolaganju bile i njegovim prethodnicima. I dok ostale slike samo bude sumnje, jedna potvrđuje ovu pretpostavku.

Melanija (da li je) i Donald Tramp nedavno u Vašingtonu Foto: Profimedia

Pojavila se pre dve godine. „Prva dama“ uslikana je kako napušta Tramp „Internešnl“ hotel u Njujorku u prilično čudnom izdanju.

Melanija? Teško da je ovo onaFoto: Profimedia

Melanija odnosno njena dublerka hodala je pognute glave. Prava Melanija nikada ovako ne hoda. Pa čak i kada joj paparaci nisu posebno dragi.

Još jači dokazFoto: Profimedia

Da je dublerka odradila svoje, vidi se na slici na kojoj zamena Melanije Tramp hoda iza Barona Juniora Trampa. Supruga američkog predsednika nikada sa sinom u javnosti ne drži ovakvu niti bilo koju drugu distancu.

Baron i Melanija izgledaju kao stranci? Deca su iskrena i ne mogu da odglume pa ni ne čudi što se Baron ponašao kao da njegove majke i nije bilo pored njega- jer nje i nije bilo. Dvojnica je sagla glavu verovatno da se ne bi videlo da nije prva dama.

Da li je ovo Melanija?Foto: Profimedia

Melanija i danas, upućeni u odnose u Beloj kući tvrde, ima dublerku koju je teško razlikovati od originala. Pojedini kažu da je kopija gospođe Tramp malo krupnija u odnosu na pravu prvu damu.

Zbog priča o „glumici“ koja šeta pored Donalda pažljivije se gleda na njihove zajedničke fotografije i zaista na njima Melanija ponekad izgleda drugačije, ponaša se drugačije nego uobičajeno.

Da li su sve one slike poljubaca i nežnih dodira lažne? Bilo je autentičnih, ali i pored toga, činjenica da poznata slovenačka manekenka ima dvojnicu dovoljno je za pretpostavku da u njenom braku sa Donaldom nešto zaista ne štima.