prija-seta-po-monaku-u-papucama-od-600-evra-i-u-haljini-koju-bismo-joj-na-ovih-38-stepeni-rado-ukrale!

01.07.2019. 10:54

Dok u Srbiji vlada toplotni talas, pevačica Aleksandra Živojinović uživa u Monaku u stajlingu koji bismo joj rado ukrale! Ako se danas pitate šta da obučete po ovoj paklenoj vrućini, evo predloga!

Prija šeta po Monaku u papučama od 600 evra! Foto: RAS Srbija

Pevačica i novopečena mama Aleksandra Živojinović svoj letnji odmor provodi na Azurnoj obali. Trenutno se nalazi u Monte Karlu odakle redovno objavljuje fotografije, a nama je za oko zapao njen savršeni letnji stajling.

I dok se mi u Beogradu kuvamo na 38 stepeni i razmišljamo šta obući po ovakvoj vrelini, Aleksandra nam nudi idealno rešenje.

Bela lanena haljina sa karnerićem izgleda toliko lagano i prijatno da bismo joj je ovog časa ukrale, a bele „Hermes“ papuče savršeno su „začinile“ ceo autfit.

Reč je o megapopularnom „Oran“ modelu papuča koji je zaludeo sve svetske trendseterke i koje koštaju simboličnih 600 evra.

Hermes papučeFoto: screenshot

Naravno, mnogo pristupačnija modna rešenja koja podsećaju na ovaj skupoceni model dostupna su kod nas već za par hiljada dinara, što znači da Aleksandrin stajling možete lako da kreirate u sopstvenoj režiji.

A šta vi nosite na +40?