primetila-sam-braon-beleg-u-ustima-cerke-(2),-a-lekar-mi-je-rekao-da-nista-slicno-nikad-nije-video:-kad-smo-otkrili-sta-je-u-pitanju,-umrla-sam-od-sramote

01.06.2019. 16:40

Pogledala sam ćerki u usta i videla zastrašujuću stvar. Hitno sam je odvela u bolnicu i posvađala se sa lekarima koji su govorili da joj nije ništa, a onda sam shvatila šta joj je u ustima i umrla od blama.

Majka je sliku okačila na Fejsbuk Foto: Facebook

Darijan Depreta, mama iz Amerike, podelila je urnebesnu scenu koja joj se dogodila sa ćerkom.

Naime, primetila je da njena ćerka Bela, stara devet meseci, ima čudan braon beleg u ustima.

– Samo se odjednom pojavio. Probala sam da ga istrljam ali nije se mrdao. Uspaničila sam se i za pola sata bile smo u bolnici – kaže Darijan.

Tamo je, kaže, i medicinska sestra probala da detetu sa nepca obriše braon fleku, takođe bezuspešno.

– Rekla nam je da nikad nije videla ništa slično. Lekar je pretpostavio da je u pitanju mladež ili beleg, a onda pozvao i kolege da se konsultuju. Jedan od njih primetio je da je beleg svetliji na ivicama, pa su probali da ga oljušte. I, verovali ili ne, skinulo se iz prve jer u pitanju je bio običan karton koji joj se zalepio za nepce – kaže ova majka.

Evo šta je bilo u pitanjuFoto: Facebook

– Nikad više ne mogu da se pojavim pred tim lekarom od blama, jer sam toliko histerisala i drala se na njih dok nisu otkrili šta je u pitanju – kaže majka.