U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- U objektima Predškolske ustanove „Neven“ u Prokuplju u toku su pripreme za početak nove školske godine, kada će se nakon letnjeg raspusta i godišnjih odmora, mališani vratiti u vrtiće.

  Kako navode nadležni u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi, ovih dana sve aktivnosti zaposlenih usmerene su na uređenje prostorija, koje će od 2.septembra primiti oko 1000 dece sa područja Prokuplja.

  -Ove godine u našim objektima boraviće više dece nego prošle godine, što znači da je lista čekanja smanjena na minimum. Trenutno radimo na uređenju prostorija, ali pored uobičajenih poslova, odlučili smo da prostor za boravak dece oplamenimo novim sadržajim, kazala je glavna vaspitačica, Olivera Dimić.

  Vaspitačice Sanja i Ivana iskoristile su svoju kreativnost, talenat i maštu i na zidove vrtića oslikale omiljene dečije likove iz bajki. Tu su Petar Pan, Snežana, vile i drugi deci dobro poznati likovi koji će ih dočekati prvog dana boravka u vrtiću i da sa oduševljenjem prihvate nastupajući period i boravak van kuće.

  Pročitajte i…  Blački Teatar 13 gostuje u Prokuplju sa predstavom “Putujuće pozorište Šopalović”

  -Počeli smo sa oslikavanjem „Bambija“, ali imamo ideju da tako osvežimo i zidove drugih naših objekata. Nadamo se da će ova novina oduševiti mališane, kako one koji se nakon pauze vraćaju u vrtić, tako i one koji će od septembra postati naši novi korisnici, kazala je Dimić.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470634