Priznanje iz sveta: Turistička ponuda iz oblasti zdravstvenog i velnes turizma na teritoriju opštine Kuršumlija izabrana za izuzetnu destinaciju Ev

  U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

  KURŠUMLIJA- Turistička ponuda iz oblasti zdravstvenog i velnes turizma na teritoriju opštine Kuršumlija izabrana je za izuzetnu destinaciju Evrope u Srbiji za 2019. godinu. Priznanje je dodelio jedan od najčitanijih turističkih portala i izdavača turističkih vodiča na svetu “Lonli planet”, koji je stavio je Srbiju među top-10 najpovoljnijih odredišta koja treba posetiti u 2020. godini.

  “Radi se o priznanju u okviru nacionalnog konkursa. Nagrada je birana u 16 evropskih zemalja i jedna je od najznačajnijih u oblasti turizma. Imamo izuzetno kulturno istorijsko nasleđe, tu su prve zadužbine Stefana Nemanje, osnivača srpske srednjevekovne države – tri banje Prolom, Lukovska i Koršumlijska. Takođe, tu je i Đavolja varoš i to su sve razlozi zbog kojih bi ljudi trebalo da se zainteresuju i dođu u Kuršumliju”, rekao je Dejan Crnomaković, rukovodilac EDEN programa Turističke organizacije Srbije.

  Foto Prolom banja

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473709


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...