U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

    PROKUPLJE- Vožnja u simulatoru za pilote na Trgu Topličkih junaka danas je izazvala veliko interesovanje i oduševljenje kod prokupačke dece i mladih. Ovu razonodu u centru grada na dan početka raspusta za osnovce, organizovao je Sportski savez Grada Prokuplja uz podršu Udruženja ekstremnih sportova Toplice.

    -Ovo je naš način da mladima pružimo nove vidove zabave i rekreacije. Idu letnji dani, i za naše đake nema više školskih obaveza, pa smatramo da treba da im ponudimo kreativne ideje kako da provedu slobodno vreme, rekao je sekretar Sportskog saveza Grada Prokuplja Božidar Jović.
    On je potvrdio da će i narednog petka, 21. juna, na dan kada se završava školska godina za srednjoškolce, takođe u periodu od 10 do 14 sati, ovaj vid zabave biti organizovan.
    Iz Sporskog saveza najavljuju organizaciju brojnih aktivnosti tokom letnjih meseci, koje će biti namenjene pre svega mladima. Najpre će biti organizovana škola plivanja, početkom jula na bazenu, u saradnji sa lokalnom samoupravom i Turističko-sportskom organizacijom.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468103