U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Lokalna samouprava u saradnji sa Šumskom upravom Prokuplje, obezbedila je sredstva za sanaciju puteva u nekoliko udaljenih planinskih sela, na području Žitnog Potoka.

  Kako je istakao član Gradskog veća, Žarko Koprivica, zahvaljujući zajedničkom zalaganju, ovih dana završena je sanacija putnih pravaca Gornji Statovac – Široke njive u dužini od 3,5 km, Donji Statovac – Rankova Reka dužine oko,2,5km, deo puta Novi Đurevac – Rankovačko jezero dužine 1 km, kao i put koji povezuje zaseoke Bogujevački bor i Paunovce u dužini od 1km.

  – Pored radova na području grada, gde su mnoge ulice asfaltirane, sanirani iskopi i kanali, uređeni trotoari, lokalna samouprava nije zaboravila ni udaljene planinske puteve koji povezuju razuđena sela na tom području. U saradnji sa Šumskom upravom, završena je sanacija mnogih putnih pravaca koji su bili u izuzetno lošem stanju. Raščišćeno je rastinje i šiblje pored puteva, očišćeni kanali i izvršeno ravnanje puteva, tako da je sada kretanje mnogo bezbednije i brže, istakao je većnik Koprivica.

  Pročitajte i…  Troje Blačana istrčalo 4. noćni polumaraton u Kruševcu

  Kako je najavio, radovi će biti nastavljeni i u narednom periodu, jer Grad Prokuplje ulaže veliki napor da svim građanima, kako onima koji žive u gradu, prigradskim naseljima, selima, tako i žiteljima najudaljenijih planinskinh sela i zaseoka, obezbedi što bolje uslove za život.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470717