U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

  KURŠUMLIJA- U sredu, 10. jula, sa početkom u 11 časova, u skupštinskoj sali opštine Kuršumlija održaće se promocija programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini. Organizatori su Regionalna razvojna agencija Jug i Opština Kuršumlija.

  Na promociji će biti predstavljeni programi podrške peduzetništvu u 2019. godini koje raspisuje Razvojna agencija Srbije, Ministarstvo privrede i Fond za razvoj.

  Promocija programa ima za cilj adekvatno informisanje zainteresovanih preduzetnika o aktuelnim programima podrške preduzetništvu u 2019. godini, o uslovima, načinu i roku konkurisanja.

  Ciljna grupa su svi zainteresovani, kako postojeći privredni subjekti iz sektra mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, tako i potencijalni preduzetnici koji žele da započnu svoje poslovanje.

  S obzirom da je strateško opredeljenje Vlade Republike Srbije razvoj konkurentne privrede koja počiva na idejama privatne inicijative i preduzetničkog duha, ovi paketi podrške imaju za cilj da pruže svim sadašnjim i budućim preduzetnicima finansijsku i nefinansijsku stručnu podršku, da smanje broj neuspelih privrednih subjekata, povećaju broj zaposlenih, podstaknu izvoz i plasman proizvoda i usluga na inostarnim tržištima, te da doprinese njihovom uspešnom poslovanju i opstanku na tržištu, kao i sigurnost da nisu sami u svojim poslovnim poduhvatima.

   

   

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469132