prosetala-je-u-bogovskoj-kombinaciji-koja-odlicno-stoji-bas-svakoj-zeni:-ova-tasna-je-bezobrazno-skupa,-a-nema-ko-je-ne-zeli!

25.04.2019. 07:08

Prva dama Francuske Brižit Makron napustila je Pariz na kratko i zaputila se u mestašce Živerni, kako bi sa suprugom japanskog premijera Akie Abe obišla vrtove i kuću u kojoj je živeo i radi jedan od najpoznatijih slikara impresionizma Klod Mone.

Brižit Makron Foto: Profimedia

Po običaju je modno izdanje Makronove supruge bilo u fokusu, a ni ovog puta ona nije napravila grešku, već je upravo suprotno – održala lekciju iz fantastičnog stila!

Uvek sjajno obučena BrižitFoto: Profimedia

Brižit je poznata po zavidnoj kolekciji luksuznih sakoa u svom ormaru, pa je upravo taj komad bio njen izbor za ovu prigodu. Ona je uz jednostavne crne pantalone iskombinovala dugačak sako od belog tvida sa dvoredim kopčanjem, kome posebno luksuzan daje dugmad u zlatnoj boji, a potpisuje ga francuski dizajner Alexandre Vauthier.

Naravno, poznata Francuskinja nije zaboravila ni na kraljicu ženskog ormara – belu košulju, od koje se praktično ne odvaja, a lep detalj su bile i lakovane crne čizmice do članka. No, ono što je osiguralo da Brižit bude primećena svakako jeste papreno skupa torba brenda Louis Vuitton.

Reč je o takozvanoj Capucines liniji torbi, a cena ovog modela kreće se oko neverovatnih 4.550 dolara! Podsetimo, Brižit se pre nekoliko meseci našla na udaru tamošnjih kritičara zbog ogromne cifre novca koju troši na brendiranu garderobu i svakodnevno doterivanje, dok je drugi deo javnosti ipak stao na njenu starnu tvrdeći da doprinosi imidžu Francuske.