proverite-ako-imate-mladez-na-ovih-10-mesta,-ocekujete-veliko-bogatstvo-u-zivotu

Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju utecaj na drevno iščitavanje njegovih značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje. Prema Vedima, ovo je 12 mesta na kojima je dobro imati madež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novca kao i mogućnost čestih prekookenskih putovanja.

1. Mladež na desnom obrazu – Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon vlastitog venčanja steći veliko bogatstvo.

2. Mladež iznad usana – Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim time se i brže bogate od drugih ljudi.

via GIPHY

3. Mladež kod nosa – Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu dožive će uspeh, zdravlje i poslovni uspeh u životu.

4. Mladež na peti – Mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, niti putovanja preko okeana nisu baš retkost za ovu osobu…

5. Mladež na struku – Ovaj vrlo prefinjeni mladež imaju posebne osobe. Iako vlasnici mladeža na struku se većinu života osećaju nezadovoljnima i nemirnima jer uvek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne.

6. Mladež između očiju – takozvano “treće oko” predstavlja bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

via GIPHY

7. Mladež na desnom dlanu – ako si i ti jedna od onih koji imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, imaćeš bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj mladež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćeš doći lako, a ako se smestio na donji deo dlana, moraćeš da se pomučiš.

8. Mladež na bradi – bez obzira na činjenicu da su osobe koje imaju mladež na bradi ne vole da se druže s velikim brojem ljudi, one će biti i te kako srećne i imati izbalansiran život.

9. Mladež kod pupka – ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. Vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. Mladež kod uha ili desnoj strani lica – bilo da se mladež nalazi tik do uha ili na obodima obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica…