U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i član Gradskog veća za prosvetu, omladinu i sport Maja Ranđelović, posetili su danas prvake Osnovne škole „9. oktobar“, kako bi im poželeli dobrodošlicu i darivali poklone. Ove godine je Grad Prokuplje po prvi put, za oko 400 prvaka, pored tradicionalnih poklona, obezbedio i besplatne udžbenike.

  -Srećan i uspešan početak vam želim u ovoj i svakoj sledećoj školskoj godini. Želim vam da budete dobri đaci i dobri ljudi. Neka vam školski dani budu bezbrižni i lepi i siguran sam da ćete ih pamtiti kao najlepši deo svog života. Nadam se da ćemo se videti za nekoliko godina na dodeli diploma i nagrada, jer naš grad uvek ima dobre i talentovane đake, kojima se mi uvek ponosimo, istakao je gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i dodao da je veoma zadovoljan što su prvaci sa teritorije Prokuplja po prvi put dobili besplatne knjige, što svakako predstavlja veliku i značajnu pomoć roditeljima.
  Većnica Maja Ranđelović je takođe pozdravila prvake, poželevši im dobre ocene i bezbrižne dane u školi.
  -Budite uvek dobri svojim roditeljima i učiteljima i tako ćete biti od koristi svima nam i čitavom društvu. Mi ćemo biti tu da vas podržimo i nagradimo za rezultate kojima ćemo se zajedno ponositi, naglasila je Ranđelović.
  Ovom prilikom, predstavnici Grada Prokuplja podelili su prvacima rančeve, majice i kačkete, što je tradicija od 2016. godine.

  Pročitajte i…  Košarkaški savez Srbije donirao pokretne košarkaške konstrukcije Gimnaziji/Ekonomskoj školi

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471227