prvi-put-joj-je-ustanovljen-rak-dojke-1992.-i-pre-4-godine-svi-su-govorili-da-izgleda-kao-devojcica:-danas-ne-voli-da-vidi-ovaj-snimak-na-kojem-je-bila-srecna-i-zdrava

Olivija Njutn Džon je 2017. godine otkazala turneju koja je bila zakazana u Americi i Kanadi nakon što su njeni predstavnici za medije rekli da joj se rak dojke vratio po drugi put. Glumica je na muzičkim probama osetila jak bol u leđima i nakon kontrole ustanovljeno je da rak metastazirao do krsne kosti. Situacija se smirila sve do početka ove godine.

Sve je počelo 1992. godine kada je Olivija objavila album “Back to Basics”. Umesto turneje morala je sve da obustavi jer joj je ustanovljen rak dojke. Pored borbe za svoje zdravlje, glumica je apelovala na žene da redovno idu na kontrole kako bi se podmukla bolest što ranije ustanovila i kako bi verovatnoća za izlečenje bila veća.

Olivija i RupolFoto: Profimedia

Sve je delovalo da je pod kontrolom do 2017. godine i Olivija se osećala sigurno i zdravo. Dve godine pre vesti da se rak vratio bila je gost u šou-programu “RuPaul Drag Race”. Voditelj i kreator emisije rekao je: “Ona je pop kulturni dijamant šou-biznisa i moramo da je zaštitimo po svaku cenu. Mislim da je dovoljno nesreće imala u životu. Ma, kakav kancer to za nju ne postoji. Pogledajte kako izgleda, kao devojčica je”.

Olivija je izjavila da obožava “Rupaul Drag Race” i da joj je jedna od najlepših uspomena gostovanje u toj emisiji koju rado voli da pogleda jer zna da je na snimku srećna i zdrava.

Olivija Njutn DžonFoto: Profimedia

U istom periodu objavljena je priča da se bivši dečko Olivije Njuton Džon, Patrik Mekdermot, pojavio. Svi su mislii da je mrtav nakon što je nestao 2005. godine pod nerazjašnjenim okolnostima. Godinama se sumnjalo da je lažirao svoju smrt, ali detektivi su uspeli da ga lociraju živog i ždravog u Meksiku.

Tada je Olivija izjavila: “Niko nije znao šta se desilo. Pominjale su se druge žene, dugovi, alimentacije i bilo je teško prihvatiti bilo koju verziju priče. Ako su ga pronašli, onda mi je lakše i biće mi još lakše kad isitina o njemu izađe na videlo”.

Olivija i PatrikFoto: Profimedia

Glumica trenutno ima veće brige od bivšeg dečka jer rak koji je u četvrtom stadijumu je najbolnija stvar u njenom životu.

Australijski glumac i Olivijin kolega Hju Džekmen koji je i sam prošao kroz teška psihološka stanja zbog recidiva poslao je poruku podrške svojoj omiljenoj glumici.

“Nema odustajanja, nema očaja jer znaš koliko te volimo. Sve si prošla i ovo će proći”, napisao je Hju Džekmen na društvenim mrežama.