prvi-vesnik-proleca-pojavio-se-na-ulicama-beograda-nisu-visibabe-vec-ovaj-detalj-na-zenama-i-muskarci-kazu-da-im-se-od-njega-dize-kosa-na-glavi

Svakog proleća se na društvenim mrežama pokrene ista polemika – da li žene mogu da dozvole sebi da obuju baletanke?

Ista situacija tradicionalno nas je zadesila i ovog proleća. Ovog puta raspravu je otvorio jedan Tviteraš i, potpuno očekivano, situacija je brzo eskalirala.

Da li uvesti ženama zabranu na baletanke?Foto: Twitter

– Ne znam kakva prepi*ka nad prepi*kama da je, ako je u baletankama za mene istog trenutka postaje aseksualna. Najneerotičniji komad obuće ikad – poručio je ovaj Tviteraš.

Ne znamo tačno odakle to duboko ukorenjeno mišljenje da žene svaki komad odeće i obuće biraju na osnovu toga koliko će im skočiti procenat erotičnosti u tome.

Pravda za baletanke💪🏼, poyyy(a vi dragi muškarci, teksas bermude; ne, nikako) pic.twitter.com/G1oER1lPL2— 💎Malina💎 (@fifthelement_ss) March 23, 2019

Muškarci se većinski slažu u tom stavu, a priključi im se i poneka žena.

Verujem da sam jedina koja ne voli baletanke i smatra da umanjuju seksipilnost.— Smaračica (@odaklesi) March 23, 2019

Baletanke su, ako pitate muškarce iz Srbije, najefikasniji ubica libida i svakog proleća ubiju se objašnjavajući ženama koliko sebi umanjuju nivo erotičnosti u njima. Svakako, niko ih nije pitao za cenjeno mišljenje, ali poput visibaba i oni svakog proleća pomole glave i krenu da pevaju istu pesmu. A svaki put krene i da bukti rasprava do istrebljenja.

Kao i uvek, i ovog puta su žene uzvratile fotografijama svojih kolekcija baletanki.

Jaoj, što ja volim da nosim baletanke! Sreća, pa sam udata i može mi se. 😂😂😂— Ina Zo (@ambivertna) March 23, 2019

Što se nas tiče, ova rasprava nas je inspirisala da kupimo još najmanje jedan par baletanki, čisto da budemo sigurne da ćemo od sebe zagarantovano odbiti ovakve tipove.

A vi, hoćete li se ovog proleća konačno odreći baletanki da ne vređate nežna osećanja gospodina i njemu sličnih?