puca-instagram-od-ljubavi-evo-sta-je-lisinac-porucio-stefani-nakon-pobede-–-ona-mu-je-uzvratila-i-nama-je-srce-stalo

09.09.2019. 12:11

Kad je medalja zlatna, onda mora valjano i da se proslavi. A nakon trijumfa naših odbojkašica sinoć na Evropskom prvenstvu u Ankari, sa našim zlatnim devojkama slavi cela Srbija. Stefani, Tijani, Brankici i ostalim reprezentativkama kao i selektoru Zoranu Terziću stižu čestitke sa svih strana, a među njima ima onih najdražih.

Stefana Veljkovič i Srećko Lisinac Foto: stefana veljković / Instagram

A najdraže su one od srca. Tako je odbojkaš Srećko Lisinac devojci Stefani Veljković na Instagramu poručio:

„Moje zlato“ , a kako bi sve bilo slađe, na kraju je dodao SRCE, na šta se Stefana nadovezala: „Ljubaviiii mojaaaaaaaa. Ti si moje najveće zlato“.

Ne možemo, a da se ne složimo sa ovim rečima. Trijumf je za istoriju, ali i nad pobedom ima pobeda, a ima li ičeg vrednijeg od ljubavi prema voljenoj osobi?

Stefana i Srećko bliđe sse sve ozbiljnijem ljubavnom stažu. Koliko su stvari među njima ozbiljne, shvatili smo još pre dve godine kada nam je zlatna odbojkašica u intervjuu za magazin „Elevejt“ o njenoj vezi sa Srećkom rekla:

„Zauvek ću biti u toj vezi. Mnogo se volimo, razumemo. U istom smo sportu, čak i na istim pozicijama. Zasad je moj ljubavni život mirna luka, cveće“.

POGLEDAJTE SVE DETALJE PRIVATNOG ŽIVOTA DENZELA VOŠINGTONA:

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.