pukla-bruka-pevacica-i-glumica-napravile-nevideni-haos-u-klubu-toliko-su-ludovale-da-svetska-javnost-ne-moze-da-se-opasulji

24.03.2019. 12:55

Htele su da iznenade fanove, a iznenadile su mnoge ovakvim ponašanjem (da, bilo je ovo iznenađujuće čak i za glumicu poznatu po “veselom” ponašanju u javnosti”). Prijatno ili neprijatno?

Atmosfera na vrhuncu Foto: Instagram

Adel i Dženifer Lorens su pre nekoliko dana iznenada upale u gej klub u Njujorku, a sve kako bi obradovale goste. I bilo je za radovanje.

Domaćica kluba Brita Filter u jednom momentu je izvela pevačicu i glumicu na binu i tek tada je počeo šou. Muzička zvezda i Oskarovka koja se neretko na javnim događajima pojavljuje u alkoholisanom stanju, opustile su se do maksimuma. Neko će reći: “Kako i priliči noćnom izlasku”.

Oni koji su se te noći našli u poznatom njujorškom klubu bili su van sebe od sreće. A atmosfera se brzo prenela na društvene mreže, od Instagrama do Tvitera: “Upravo sam se igrala sa Dženifer Lorens i Adel. Nemam reči” .

Noć za pamćenjeFoto: Instagram

Zbog toga što umeju da se zabave i što su poprilično kul ( da li se slažete?), cela priča je na kraju dobila srećan završetak. A mi smo, zajedno sa vama, još bolje upoznali Adel raskošnog glasa i talentovanu Dženifer koja je u više navrata u društvu omiljene porodice Kardašijan- Džener pokazivala koliko vpli dobar provod.

Samo nek je veselo…