U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Hameum“ su na terenu od ranih jutarnjih sati i rade na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži, kako na teritoriji grada, tako i na seoskom području.

  -Danas su nastavljeni radovi na sanaciji kvarova u Poštanskoj i Maloplanskoj ulici koji su juče započeti, tako da se uskoro očekuje i njihov završetak. Kako su građani prijavili kvarove i u ulici Orlovića Pavla, kao i u selima Mršelj i Pašinac, ekipe su otišle na teren i rade na rešavanju vodovodnih problema na ovim lokacijama, saopšštili su nadležni u JKP „Hameum“.

  Zaposleni i u drugim radnim jedinicama ovog jedinstvenog komunalnog preduzeća ovih dana imaju pune ruke posla. Kako ovih dana ekstremno visoke temperature loše utiču na travnjake i parkovske cvetne aranžmane, ulaže se veliki napor u njihovo održavanje.

  Pročitajte i…  Konkurs za za najuspešnije žene u poljoprivrednoj proizvodnji

  Fontane koje su ovih dana mesto gde svaki prolaznik zastane da se osveži, rade bez zastoja, kako one u centru grada, tako i u Spomen parku „Gvozdeni puk“.

  Pored pomenutih poslova, zaposleni za održavanje horizontalne signalizacije redovno obilaze teren i vrše potrebno obeležavanje, kako bi i saobraćaj u našem gradu funkcionisao bez problema.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470445