U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Ekipe Javno-komunalnog preduzeća „Hameum“ su od ranih jutarnjih časova na terenu i rade na sanaciji vodovodnih kvarova u nekoliko gradskih ulica.
  Kako ističe zamenik direktora ovog preduzeća, Bratislav Dunjić, radi se o uobičajenim manjim kvarovima na vodovodnoj mreži, tako da su ovih dana zaposleni u Vodovodu završili sanaciju u Bolničkoj ulici, Ozrenskoj, Ulici Orlovića Pavla, Vojvode Stepe i Ulici Gute Dobričanina. Danas su ekipe na terenu u Timočkoj i Ulici 29. novembra, gde se radi popravka kvarova, dok će u Tehničkoj školi biti nastavljeni radovi na uređenju platoa.
  Prema rečima Dunjića, zaduženi za čišćenje javnih površina, jutros su imali pune ruke posla nakon jučerašnjeg vašara, koji je okupio veliki broj trgovaca, zanatlija, ali i posetilaca ove tradicionalne manifestacije.
  U centru grada, u okviru redovnih aktivnosti, vrši se obilazak terena i obeležavanje horizontalne signalizacije. Ovi poslovi, posebno su intenzivirani na području škola, u cilju veće bezbednosti đaka.

  Pročitajte i…  “Čarobna knjiga” na poklon

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471644