Radoljub Vidić: Za nama je uspešna godina, sledeća će biti još bolja

  U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

  KURŠUMLIJA- Ovo godine smo uradili skoro sve što smo i planirali a u sledeću ulazimo još ambicioznije. Sve ulice i puteve, proširenje vodovoda i kanalizacije, sve što je bilo u planu je i završeno. Završava se i uređenje centra grada. U toku je dogradnja vrtića “Čarolija”, koja ide sporo, ne znam šta je u pitanju, da li imaju malo radnika, ali i to će biti brzo završeno. Od “Srbija voda” smo dobili sredstva za uređenje korita reka što je veoma bitno jer više neće biti poplava, kaže Radoljub Vidić, predsednik opštine Kuršumlija.

  -Počela je da se gradi fabrika u Pljakovu. To je verovatno najvažnija investicija jer će se zaposliti dosta radnika. Konačno je rešen i problem Žubora, koji je dobio novog vlasnika. Ove godine je u planu nastavak izgradnje Vodoprivrednog sistema Selova. Renoviraćemo zgradu bioskopa gde će biti višenamenski prostor. Radiće se adaptacije i u vrtiću “Sunce”.

  Pročitajte i…  Nedelja novogodišnjih čarolija u Srednjoj školi u Blacu

  Imamo obavezu da uredimo infrastrukturu u Pljakovu kako bi nova fabrika imala bolji prilaz putevima. Radiće se karađorđeva ulica i ulica Vuka Karažića. Nastavlja se rekonstrukcija Topličke ulice koja će i u nastavku imati trotoar. Nastavljamo da brinemo o mladima, đacima, studentima-kaže Vidić.

  Na kraju predsednik Vidić je svim građanima Kuršumlije poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=476197


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...