U kategoriji Blace, Doljevac, Društvo, Kuršumlija, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

  PROLOM BANJA- Ako postoji raj na zemlji onda je to ovde, kaže Života Jovanović iz Novog Sada. Bazeni okruženi brdima sa gustom šumom su nestvarni. Odmor za telo, dušu i oči, kaže on.

  -Ne znam koga više da pohvalim, otvorene bazene, ove divne ljude koji brinu o nama, wellnes, hranu ili nestvarnu okolinu. Prosto čovek ne očekuje da na ovakvom mestu bude svaka moguća zgoda. Jednostavno uživam-priča Jovanović.

  Prolom banja je puna gostiju, otvoreni bazeni takođe. Puno je male dece sa roditeljima. Deca k’o deca, ne žele da izađu iz vode. Oni najmanji uživaju na dečjem toboganu, oni malo veći, ali i odrasli, na velikom. Treba pohvaliti momke koji brinu o kupačima. Gde su deca tu su i oni, pogotovu pored oba tobogana. Ne ispuštaju ih iz vida. Pričaju sa njima, savetuju ih. Jednostavno, brinu o njima. Tek pred ručak gužva se smanjila.

  Po izgovoru jasno nam je da ima gostiju iz svih krajeva Srbije. Dosta je kupača iz Kuršumlije i okolnih mesta, koji su došli na jedan dan. Ostali su gosti banje. Najviše iz Beograda i Vojvodine. Ima i stranaca.

  Irina Bolohonceva iz Sankt Peterburga došla je na preporuku prijatelja koji već pet godina dolaze u ovu banju. Kaže da joj se sve dopada i da uživa.

  Rezultat ovako velike posete su brojne investicije Planinke u ovu banju. Osim kompleksa bazena pre dve godine izgrađen je novi wellnwes na tri nivoa. Što bi rekli u ovom kraju – nema šta nema. Smeštaj, hrana i medicinska služba su na najvišem nivou. Osim onih koji dolaze iz zdravstvenih razloga mnogo je gostiju koji Prolom banju doživljavaju kao idealno mesto za odmor i uživanje.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468940