raskinuli-su-posle-6-godina-veze,-a-sada-je-uhvacen-na-delu:-glumac-svake-veceri-radi-istu-stvar

23.08.2019. 22:29

Glumac od raskida ne prestaje da izlazi, a paparaci ga hvataju uvek u istom scenariju.

Džejmi Foks Foto: Profimedia

40-godišnja Kejti i 51-godišnji Džejmi raskinuli su, kako se konačno saznalo, zbog njegovih konstantnih noćnih izlazaka i flertovanja s drugim ženama. Šest godina trajala je njihova veza za koju su mnogi verovali da je savremena holivudska bajka, a to nije moglo da bude dalje od istine.

“Dugo je flertovao s drugima. Nije imao dovoljno poštovanja, a njihovi životi su različiti. Njegov noćni život ne odgovara njenom ritmu, ona je fokusirana na brigu o ćerki i posao”, rekao je izvor časopisu.

Kako piše US Weekly, Kejti većinu vremena provodi s 13-godišnjom Suri u Njujorku, dok Džejmi uglavnom boravi u svojoj vili u Los Anđelesu. Njih dvoje su u tajnoj vezi bili godinama, a raskinuli su malon nakon što su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, na Met Gala događaju.

Džejmi Foks svako veče izlazi sa drugom devojkomFoto: Profimedia

Vest o raskidu Kejti je navodno podelila sa drugaricom u toku večere u jednom restoranu, a sve je čula vlasnica restorana koja je priču dalje prenela medijima.

Džejmi FoksFoto: Profimedia

Džejmi ne izgleda kao da mu je posebno žao zbog svega jer je nastavio u istom ritmu zbog kog ga je Kejti i ostavila, i izgleda da ne planira da uspori.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.