Raspisan konkurs za dodelu jednokratnih novčanih nagrada najboljim studentima

  U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

  PROKUPLJE- Komisija Grada Prokuplja za dodelu jednokratnih novčanih nagrada, u cilju usavršavanja talentovanih studenata i učenika iz Prokuplja, raspisala je konkurs za dodelu tih sredstava za školsku 2019–2020. godinu, saopštili su iz Gradske uprave.

  Za ova sredstva mogu da konkurišu svi studenti državnih fakulteta koji su redovno upisani u ovu školsku godinu studija i čije se studije finanasiraju iz republičkog budžeta.

  Jedan od uslova za dobijanje ove nagrade je i da je njihov prosek na dosadašnjim studijama najmanje 9,00, kao i da redovno upisuju svaku godinu studija.

  Za novčanu nagradu mogu da konkurišu samo studenti sa prebivalištem na teritoriji grada Prokuplja i samo studenti druge i starijih godina, kao i oni koji su na master i doktorskim studijama.

  Pročitajte i…  21. Kup južne i istočne Srbije: Pobednici karatisti Žitorađe

  Kako bi ostvarili ovo pravo, sudenti uz konkurs treba da prilože i uverenje sa fakulteta o visini prosečne ocene od početka studija, uverenje o upisanoj godini ili apsolventskom stažu na teret budžeta Republike Srbije, fotokopiju lične karte i broj bankovnog računa na koji će se nagrada uplatiti.

  Konkurs je otvoren do 15. novembra 2019. godine, a dokumenta se predaju na pisarnici, u zgradi Gradske uprave.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473567


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...