razvod-koji-potresa-hrvatsku:-brak-naslednice-ogromne-imperije-pukao-posle-18-godina,-suska-se-da-vec-ima-novog-partnera!

28.05.2019. 22:01

Udarna vest u Hrvatskoj jeste razvod Ive Todorić (43), naslednice jednog od najbogatijih tamošnjih biznismena. Prvo ročište zakazano je za jul, a papire za razvod u aprilu je podneo njen suprug Hrvoje Balent.

Iva Todorić Foto: srculence___ / Instagram

No, zanimljivo je da je ovo jedan od onih „srećnih razvoda“ koji žele obe strane, a kako svedoče Ivine prijateljice ona se oseća bolje nego ikada.

Hrvatski mediji pišu da je lepa 43-godišnjakinja utehu pronašla u radu i druženju sa svojim lajfkoučem Anom Bučević, sa kojom će baš kao i prošle godine i ovog leta ići na krstarenje.

Prve naznake da nešto nije u redu između ovog para javile su se još ore dve godine kada je Iva na društvenim mrežama svoje prezime vratila na devojčko Todorić. Ipak, ništa drugo nije ukazivalo na probleme u braku, sve do nedavno kada su počele da kruže glasine o tome da par već izvesno vreme ne živi više zajedno.

Inače, Iva i Hrvoje zajedno imaju troje dece, a spekuliše se da ova dama već ima novog partnera. Kako piše „24sata.hr“ ona je navodno viđena u nekoliko restorana u samoj Hrvatskoj, ali i regionu sa nepoznatim muškarcem.

Podsetimo, venčanje ćerke kontroverznog Ivice Todorića te davne 2001. bio je događaj godine, a 300 zvanica je uživalo u neopisivom luksuzu i raskoši.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Dali su MILIONE na venčanje, ali su im brakovi brže bolje pukli!