razvod-posle-samo-7-meseci:-9-godina-tretirala-ga-je-kao-krpu,-a-sada-mu-je-priredila-brutalno-ponizenje-i-unistila-kao-muskarca!

11.08.2019. 08:39

Pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort stavili su tačku na svoj brak nakon samo sedam zajedničkih meseci.

Brak je potrajao samo sedam meseci Foto: Profimedia

Slavna 26-godišnjakinja obelodanila je u javnom saopštenju u subotu kako se rastaju kako bi se “fokusirali na sebe i svoju karijeru”.

Inače, ovu vest je javnost dobila samo dan nakon što je Majli uhvaćena kako na luksuznoj jahti na jezeru Komo u Italiji razmenjuje poljupce i dodire sa Kejtlin Karter, bivšom suprugom Brodija Dženera.

Brak je potrajao samo sedam meseci Foto: Profimedia

Pevačica je u saopštenju dodala da se ona i Lijam neprestano menjaju i razvijaju kao individue, a akcentovala je kako će oni ostati “posvećeni roditelji svim svojim kućnim ljubimcima”.

Podsetimo, par se venčao na tajnoj ceremoniji krajem decembra prošle godine, okruženi najbližim prijateljima i porodicom. Majli, koja se deklariše kao panseksualka, prošlog meseca je u iskrenom intervjuu otkrila da njihov brak smatra “složenim, konfuznim i modernim”, insistirajući pritom da je i dalje veoma privlače devojke i da se ne uklapa u stereotipnu ulogu nečije supruge.

Lijam i Majli su zajedno sa povremenim prekidima još od 2010. godine, a njihov odnos obeležili su brojni raskidi i burne odluke, kao i ćudljiva, pa donekle i problematična narav ove pevačice.