recite-nam-koliko-pasa-vidite-na-slici,-a-mi-cemo-vam-otkriti-vasu-mentalnu-starost:-previse-zreli-ili-dete-u-dusi?

06.09.2019. 17:17

Da li ste dete u duši ili spadate u zrelije za svoje godine? Ovaj test gađa u metu!

Koliko pasa vidite na slici? Foto: Imgur

Za veoma kratko vreme, ova optička zagonetra postala je hit na društvenim mrežama jer navodno otkriva kakva je vaša mentalna starost. Dobro je pogledajte i recite nam koliko pasa vidite.

Minimalan broj je četiri, a neki uspeju da ugledaju i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspeju su vrlo mladi u duši, a njihova mentalna dob je između deset i 20 godina, piše gtgoodtimes.com.

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna starost je 20-25 godina. Vi ste umetnički i literarni tip osobe. Volite stvari da gledate iz sveže perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Bučna okolina vam ne odgovara, a volite jednostavnim mislima da održavate svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš mozak je star između 25 i 30 godina. Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite komplikacije, bilo da je reč o ljubavnim odnosima, bilo da je reč o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je malen pa su i šanse da se nađete u neprilici male.

Ako vidite šest pasa, vaš um je između 30 i 40 godina. Vi ste pomalo staromodni i oprezni, ali i osoba kojoj se ljudi mogu poveriti. Prijatelji često od vas traže savete jer misle da ste zreli i stabilni. Niste upadljivi i veoma ste prizemni.

Ako vidite sedam pasa, doslovno ste dete. Veoma ste naivni, jednostavni i ljubazni.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.