rekao-je-samo-jednu-recenicu-i-ponizio-suprugu-za-sva-vremena:-holivudska-glumica-postidjena-kao-niko,-koleginica-je-vadi-iz-blata

Između ostalog on je istakao da je film “Đavo nosi Pradu” odgledao neverovatnih 72 puta, da čak ima i omiljenu scenu iz filma, a upravo je njegova žena imala jednu od uloga u ovom ostvarenju. Kada ju je upoznao, nije želeo odmah da joj to naglasi.

“Kada smo se prvi put sreli samo sam želeo da joj ne kažem “Hej, ja sam tvoj veliki obožavalac”. Bio sam prilično direktan i odmah sam je pitao da li želi da izađe na sastanak sa mnom”, rekao je Krasinski.

Emili Blant sa suprugom Džonom KrasinskimFoto: Profimedia

Izgleda da je direktan pristup svakako dao rezultata, jer su Emili i Džon 2010. razmenio bračne zavete, a danas su i ponosno roditelji dve ćerkice i važe za jedan od najsrećnijih parova u Holivudu.

Emili je istakla da ni dan danas opsesija njenog muža gore pomenutim filmskim hitom nije gotova, a onda je ispričala i nekoliko reči o trenutku u filmu koji mu se najviše dopada.

“Postoji sekvenca u kojoj En Hatavej menja nekoliko predivnih odevnih kombinacija. Kada sam se jednom prilikom vratila kući “uhvatila” sam ga kako gleda taj deo iznova i iznova. I onda mi je rekao: “Ovo je moj omiljen autfit”, kazala je Emili.

Krasinski se kasnije tokom emisije našalio i rekao da je zapravo istinski želeo da izađe sa En Hatavej, koja tumači glavni lik u “Đavo nosi Prada” i koja je vrlo bliska Emilina prijateljica. “Nisam mogao da dobijem Eni, pa…”, rekao je kroz osmeh.

Na ovu šaljivu izjavu En je odgovorila takođe u šaljivom maniru, napisavši: “Džone, ja sam sa Adamom, samo zato što nisam mogla da dobijem Emili”.

Očito je da je sve šala, ali su ove izjave ipak digle pravu buru na društvenim mrežama, a bilo je i komentara da je Blantova potpuno ponižena, i da je Enina objava samo bled pokušaj da drugaricu spasi bruke.

Šta vi kažete – da li je opaska Krasinskog duhovita ili ipak udara na ponos njegove supruge?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Honorari svetskih zvezda od “siće” do bogatstva!