revolucija!-ovo-je-prvi-model-viktorija-sikreta-sa-oblinama-i-nestvarno-je-lepa

29.04.2019. 18:47

Jedan od najprepoznatljivijihz svetskih brendova “Victoria’s Secret” nedavno je napravio svojevrsnu revoluciju uvrstivši u svoje redove i jednu manekenku sa oblinama.

Lorena Duran Foto: lorenaduran / Instagram

Podsetimo, ova modna kuća još od 2016. bori se sa kontinuiranim padom prodajem, a kupci imaju sve manje poverenja u ovaj brend, s obzirom da insistiraju na isuviše mršavim modelima i namećžu praktično nemogući sliku o ženskoj lepoti i telu.

Konkurencija ih sve češće prestiže, u poslednje dve godine zatvorili su više od 80 prodavnica, a povezanost sa kupcima je manja, pa je direktor kompanije Lesli Veksner najavio velike promene u poslovanju.

Jedna od promena je svakako i angažovanje nešto drugačijih manekenki nego što je do sada bio slučaj, a saradnja sa prelepom Špankinjom Lorenom Duran je prvi potez u najvaljenim inovacijama.

Ako se pitate po čemu je Lorena posebna, ova 25-godišnja lepotica je prvi Viktorijin anđeo koji ne nosi veličinu S i spada u red modela sa oblinama.

“Vreme je za različitosti. Hvala timu “Victoria’s Secret” što su mi ostvarili snove”, napisala je ona na Instagramu.

Inače, ova dama egzotičnog izgleda karijeru je započela još kao 17-godišnjakinja, a radila je za brojne poznate svetske brendove, a veoma je popularna i na društvenim mrežama gde je prati gotovo 70.000 ljudi.