Prenosimo saopstenje: Saveza za Srbiju i pokreta 1 od 5 miliona u celosti

Poštovani gradjani lokalna vlast u Blacu posle poslednje skupštinske sednice održane 16.juna 2019.godine izašla je sa sledećim stavom ,,Ono što je najbitnije, usvojena je odluka o izmenama i dopunama odluke budžeta Opštine Blace gde je akcenat stavljen na kapitalne investicije koje će biti realizovane do kraja godine. Ostale odluke ticale su se izveštaja o radu i planovima javnih ustanova”…
Naravno svim upućenima je jasno da je priča o investicijama farsa,a akcenat je stavljen na povećanje potrošnje kako kroz partijsko zapošljavanje, “kafanske usluge” i povećanje troškova same administracije.Interesntan je podatak koji govori da je na pozicijama ugostiteljskih usluga i reprezentacije izdvojeno i to na pozicijama predsednik opštine, skupština i opštinska uprava preko 20 000 evra tj. 2 400 000,00 dinara.
U danima pred nama detaljno ćemo analizirati i izneti u javnost kako pomenuti rebalans, tako i rad lokalnih funkcionera.
Ne radi se ovde o borbi za bilo koju partiju.Borimo se za sve!
I oslobodiće se Srbija i Blace pogrešne vlasti,ali moramo obavezati svakog budućega da vlast ne shvata kao silu, nego kao čast da služiš svojoj zemlji i njenim gradjanima.

#SavezaSrbiju
#1od5miliona

urednik:Lj.M