rijana-je-dve-godine-krila-decka-kao-zmija-noge:-sada-su-svi-saznali-da-je-arapski-bogatas-koji-se-kupa-u-novcu,-a-tek-kako-izgleda-–-pravi-sok!

22.04.2019. 11:07

Čitac svet spekuliše o tome da li će se Rijana udati ili ne, ali ako je verovati izvorima – ovo je praktično izvesno! Podsetimo, ona već mesecima odlaže novi album, i retko se pojavljuje u javnosti na zvaničnim događajima, te je maksimalno posvećena dizajniranju donjeg veša i kozmetike, a navodno je za sve to krivac njen budući suprug Hasan Džamel (29).

Rijana Foto: Profimedia

Podsetimo, već mesecima unazad šuška se da ova lepotica sa Barbadosa uživa u ljubavi sa milijarderom, ali je sve do nedavno njegov identitet bio nepoznat javnosti, a mogli smo da ga vidimo samo na nekolicini paparaco fotografija na kojim se njegov lik jedva nazire.

No, pre nekoliko nedelja ipak je do medija doprla informacija da je reč o Hasanu Džamelu koji je težak 1,5 milijardi dolara i koji je član uprave porodične firme “Abdul Latif Jameel”. Njegova porodica je četvrta najbogatija u Saudijskoj Arabiji, ali su i omiljeni u narodu s obzirom da ne štede novac kada je reč o doniranju u humanitarne svrhe.

“Ludo je zaljubljena u njega. Venčanje je samo pitanje trenutka, ona ne može da dočeka da je zaprosi”, izjavio je izvor blizak zvezdi za britanske medije, dodavši da je Rijana smatra da je on njen “gospodin Savršeni” i da se viđaju već više od dve godine.

Inače, Hasan je pre nekoliko godina imao kratkotrajnu romansu sa Naomi Kempbel, a iza sebe ima i jedan propali brak, no izgleda da je slavna Riri definitivno ljubav njegovog života.

Jedna od retkih zajedničkih fotografija paraFoto: Profimedia

Rijana se, kao što smo već spomenuli, u poslednje vreme povukla iz muzičkog sveta, premda to nije naškodilo njenim finansijama… Možda nema milijarde na računu poput svog dečka, ali je zato uspela da inskasira neverovatnih 250 miliona dolara od različitih aktivnosti kojima je posvećena – albuma, nastupa, turneja, linije donjeg veša, šminke…