rijana-je-upravo-dokazala-da-je-neprikosnovena-boginja-lepote-i-mode:-„ovako-impresivne-komade-moze-da-nosi-samo-neko-tako-impresivan-kao-ona!“

24.04.2019. 07:11

Naslovnu stranu prestižnog magazina „Harpers’s Bazaar“ za maj krasi Rijana, jedna od najuticajnijih i najekstravagantnijih žena današnjice, koja je ne samo pevačica, već i dizajnerka i bjuti mogul, ali i modna ikona.

Rijana krasi naslovnicu za maj Foto: harpersbazaarus / Instagram

Popularna RiRi završila je i na fotografijama unutar samog časopisa, a iste su zaiste sasvim jedinstvene i spektakularne, kao uostalom i sama Rijana.

„Ako je neko otelotvorenje preseka mode i lepote, to je onda ona“, obrazložili su svoju odluku iz časopisa, a da nove fotografije su nepogrešiv dokaz da je to zaista tako.

Atraktivna 30-godišnjakinja blistala je u specifičnim, odvažnim kreacijama kakve zaista samo ona može da iznese, a sve je upotpunio i fantastičan, neobičan mejkap.

Posebno se ističe kombinezon sa perjem u šarenim bojama, a potpisuje ga luksuzna modna kuća „Maison Margiela“, uz koje je ponela cipele sa srebrnim šljokicama.

Na drugoj fotografiji lepotica sa Barbadosa od glave do pete uskočila je u „Dior“ kombinezon, a moramo priznati da joj i ovaj odlično pristaje!

„Ovakve impresivne odevne komade može da nosi samo neka impresivna osoba, baš poput Rijane“, akcentovala je glavna urednica časopisa Glenda Bejli, koja je otkrila i da je ova diva odevena isključivo u komade visoke mode.