rodila-je-dete-sa-samo-18-godina,-a-danas-je-zovu-princezom-instagrama:-najlepsa-ruskinja-21.-veka-udala-se-za-fudbalera-milionera-i-zive-kao-bubreg-u-loju!

Ovu plavokosu lepoticu prati gotovo milion ljudi na Instagramu, na kom neretko kači svoje provokativne fotografije, ali i detalje iz života okupanog luksuzom i raskošom. Tamošnji mediji je zovu „ruskom Viktorijom Bekam“, ali i „princezom Instagrama“, a ona te titule zaista i opravdava.

Takođe, ova platforma joj služi i za promociju biznisa koji razvija iz dana u dan, a reč je o dizajnu garderobe, cipela i nakita.

Inače, uprkos tome što Marija ima tek 30 godina, ona već ima tri sina sa Pavelom – Artema, Pavela mlađeg i Alekseja, od kojih je najstariji Artem proslavio 12. rođendan. Pored svih poslovnih obaveza, vrlo je posvećena majka i često provodi vreme sa decom.

Par se upoznao još u srednjoj školi, a počeli su da se zabavljaju čim je ova plavokosa lepotica završila istu. Ubrzo je njihova ljubav planula, a skladni odnosi traju do dan danas.

Inače, Pavel i Marija žive u Velikoj Britaniji, a bili i deo Tv šoa „Upoznajte Ruse“ koji je prikazivao kako bogati Rusi žive u Londonu i okolini. Producenti emisiji okarakterisali su Pogrebnjakove kao pravu porodicu, a fudbalera kao savršenog supruga.

„On je muž iz snova. Spreman je da ide sa ženom svuda – na crveni tepih, u ekskluzivne klubove, na skupa letovališta. Ipak, radije provodi vreme kod kuće sa decom. Često dolaze i njihovi roditelji kako bi im pomogli oko odgajanja i čuvanja dece“, rekli su oni.

Podsetimo, ova dama je često na udaru kritika u Rusiji – zameraju joj ogroman broj estetskih zahvata koje je imala na licu, kao i premali broj kilograma – javno je priznala da ima svega 45 kilograma na visinu od 170 santimetara.

No, nju negativni komentari ne potresaju, već punim plućima uživa u svim blagodatima svog života.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.