rodila-je-dvoje-dece-a-kada-je-pokazala-isklesane-trbusnjake-8211-nije-bilo-moguce-ne-zuriti-u-njih-ovako-nesto-se-jednom-vidja

01.04.2019. 08:57

Manekenka Ducen Krso fotografisana je ovog vikenda na Majamiju, prvo tokom snimanja nove modne kapmanje, a naredni i dan na plaži sa prijateljicama, a u obe prilike pokazala je savršeno izvajano telo i top formu.

Ova plavokosa dama prvo je u minijaturnom maslinastozelenom bikiniju pokazala savršeno oblikovana trbušnjake koji su do te mere isklesani da deluju kao da su nacrtani, a ovo je zaista za divljenje s obzirom da je Ducen i mama dvoje dece.

Tridesetčetvorogodišnja manekenka zaista izgleda perfektno i mladoliko, a nedavno je šokirala sve u industriji mode i lepote priznavši da do nedavno nije koristila nikakve preparate za negu lica.

“Dan započinjem nanošenjem malo kreme na područje oko očiju. Počela sam s tim tek pre godinu dana, dosta kasno, prekasno čak. Ove godine sam napunila 34 godine i shvatila sam da ću morati to češće da radim”, rekla je lepa Holanđanka i dodala da je brigu o koži lica uzimala zdravo za gotovo kada je bila mlađa.

Ducen redovno vežba i vodi računa o ishrani, a na njenom meniju obavezna stavka su hladno ceđeni sokovi, dok joj se ishrana uglavnom zasniva na voću i povrću, te sasvim malo ribe i mlečnih proizvoda. Inače, nakon dva porođaja ona je devojčaku figuru uspela da povrati pre svega zahvaljujući fleksitarijanskoj dijeti.

U našoj galeriji pogledajte kako Ducen odlično izgleda!

Zatvori