roko-nije-prosao-u-finale:-a-pre-dve-godine-je-rasplakao-gocu-trzan-zbog-ovoga

17.05.2019. 07:03

Roko Blažević iz Hrvatske nije uspeo da se sinoć plasira u finale Evrovizije u Tel Avivu. Izveo je pesmu „Dream“, na sceni nosio anđeoska krila, ali to nije dovoljno za prolazak dalje.

Roko Blažević na Evroviziji Foto: Profimedia

Ono što je Roko pre dve godine pevao u „Pinkovim zvezdicama“ bilo je više nego dovoljno za pobedu. Za mladog pevača se Evrovizija završila, ali je karijera pred njim.

Na scenu Evrovizije stao je sa samo 19 godina.

„Anđeoski“ nastup sa čudnim elementimaFoto: Profimedia

Rekla mu je to i Goca Tržan 2017. kao članica žirija u „Pinkovim zvezdicama“. Napomenula je tada da njega sigurno čeka svetska karijera i da se ne obazire na negativne komentare, odakle god da dolaze.

Hvalili su Roka tada i ostali članovi, Leontina Vukomanović, Jelena Tomašević Bosiljčić i Sergej Ćetković.

U takmičenju je Roko iz Splita najčešće pevao balade Džibonija, Olivera Dragojevića, Nine Badrić čijom je pesmom „Poljubi me“ rasplakao Gocu Tržan i nije bio to jedini put da je pevačica plakala zbog njegovog glasa.

Roko i njegovi anđeliFoto: Profimedia

Roko koji je u finalu „Zvezdica“ pobedio pesmom Tonija Cetinskog „Od milijun žena“, a koji je naredne godine u hrvatskom izdanju takmičenja zauzeo drugo mesto, dobio je 2017. savet Sergeja Ćetkovića da pažljivo gradi muzički put i da ne dozvoli da ga popularnost pokvari.

Videćemo kako će se u budućnosti odvijati put Roka koji je na Dori 2019. dobio maksimalni broj glasova žirija i koji je na scenu Evrovizije stao sa samo 19 godina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: SVI SKANDALI EVROVIZIJE: