ronaldo-je-u-beogradu,-a-ovo-je-mracna-tajna-o-njegovoj-deci:-koristi-zamrznute-embrione-da-bi-napravio-svoje-savrsene-mini-klonove?!

Veliki broj fanova okupio se sinoć na aerodromu „Nikola Tesla“ kako bi dočekao prvu zvezdu portuglaskog tima, Kristijana Ronalda, a mi vam ovim povodom donosimo njegovu šokatnu i kontroverznu životnu priču.

Iako je poslednjih godina u stabilnoj vezi sa španskim modelom Georginom Rodrigez, koja mu je u novembru 2017. podarila ćerkicu Alana Martinu, o najboljem fudbaleru sveta Kristijanu Ronaldu kruži dosta glasina. Njegova seksualnost oduvek se dovodi u pitanje, a mediji već godinama bruje o načinu na koji je dobio blizance i sina. Zašto Ronaldova deca nemaju majku?

Fudbaler koji sam sebe naziva CR7 (po inicijalima i broju na dresu), povećava svoje bogatstvo promocijom na Instagramu, gde ima 182 miliona pratilaca. Neretko te fotografije prikazuju komičnu i narcisoidnu stranu zvezde koja pozira, a u njegovoj su pratnji često i najpoznatije mlade lepotice. U celoj priči se pojavljuju i deca, Ronaldo ponosno objavljuje kako je postao otac ćerkice Alane Martine, blizanaca – devojčice Eve i sina Matea, a pre osam godina postao je i otac Kristijana Džuniora.

Postoje bezbrojne spekulacije o tome zašto je 34-godišnji Ronaldo i dalje neženja, tračevi o njegovoj navodnoj homoseksualnoj orijentaciji (uprkos svim glamuroznim ženama s kojima je viđen) i zašto fudbaler nije obelodanio identitet majke njegovih blizanaca. Niko ne zna tačno kada i gde su rođeni.

Slična intriga i dalje okružuje rođenje Kristijana Džuniora, a očigledno je da je Ronaldo otac svoje velike porodice koja funkcioniše bez majke. Osim njega, koji je zauzet treninzima, reklamnim kampanjama i slikanjem, decu očigledno odgaja njegova majka Dolores, devojka Georgina, sestre Alma i Lilijana i čitava vojska dadilja.

VEŠTAČKA OPLODNJA I SUROGAT MAJKE RECEPT ZA SAVRŠENU DECU?

Kristijano je prvo šokirao javnost kad je u dobi od 26 godina objavio da je postao otac, samo kratko objasnivši da su sva roditeljska prava prebačena na njega i da majka neće imati nikakav kontakt s detetom. Kasnije je Ronaldova majka otkrila da je sama po njega otišla u privatnu bolnicu na Floridi i odvela ga u Španiju. Da li ga je rodila surogat majka ili je Kristijano Džunior rezultat afere na jednu noć, do danas ostaje nepoznato.

MRAČNA STRANA ZAMRZAVANJA EMBRIONA

Nakon rođenja blizanaca, britanski mediji su istražili slučaj i otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo da je bila reč o surogat trudnoći i da se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom. Eva u 9.07, a njen brat minut kasnije, piše u matičnoj knjizi rođenih. Time je rešen makar deo misterije – javnost je nagađala da blizanci uopšte to nisu, odnosno da ih nisu rodile iste majke, a list rođenja je potpisala dežurna ginekološkinja, dr. Marija Kastilo.

KRISTIJANO RONALDO DECU NE DOBIJA, VEĆ IH KREIRA

U Kaliforniji, agenciji se samo plati 150.000 evra za blizance, od čega 40.000 evra ide majci. Ronaldo je mogao da odabere donorku jajašca (koja obično prima oko 7.000 evra) između stotina žena čije su fotografije i podaci iz biografija navedeni na internet stranici agencije. Budući da je jasno da je Ronaldo hteo decu koja liče na njega, ili kako je jednom izjavio „koja će nositi njegove fudbalerske gene“, odabrao je slične, sportske tipove žena koje su Latinoamerikanke.

Ali, zašto Ronaldo nije jednostavno imao decu sa svojim ranijim devojkama, na primer s Irinom Šajk s kojom je pet godina bio u ljubavnoj vezi?

Tek nakon što mu je devojka Georgina rodila ćerkicu, skinuo je delić sumnje sa sebe i svojim mračnih namera.

ZA SVE JE KRIVO KRISTIJANOVO PROBLEMATIČNO DETINJSTVO

Neki Ronaldovi stari prijatelji i susedi sugerišu da je njegova odluka da sam odgaja decu podstaknuta traumama iz detinjstva. On je kao najmlađi od četvoro dece odrastao u siromaštvu, živeći u jadnoj kući sa zidovima punim azbesta. Njegov otac je postao težak alkoholičar nakon što se vratio iz rata u Africi, a njegova majka je u strahu da neće imati dovoljno novca da brine za još jedno dete navodno popila napitak koji je trebalo da izazove pobačaj Ronalda dok je bio u stomaku. Njegova majka je progovorila i o griži savesti koju je imala kada ga je sa samo 12 godina poslala samog u Lisabon da igra fudbal. Neke od drugih teorija zašto želi da bude jedini roditelj deci govore da je to ultimativni dokaz njegove narcisoidnosti i jedini želi da bude odgovoran za njihov uspeh, a drugi da je zaista gej koji to pokušava da prikrije svim mogućim sredstvima.

Istina je tamo negde…

(Dailymail.co.uk)

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.