ronaldova-bivsa-na-drustvenim-mrezama-zavapila-upomoc:-„umirem,-u-mom-telu-gmizu-insekti“

24.06.2019. 14:32

Za njenu bolest u bolnicama nikad nisu ni čuli. Ronaldova bivša je šokantnom objavom uznemirila fanove.

Ronaldova bivša se požalila na veliki problem Foto: Instagram

Jasmin Lenard, 33-godišnja manekenka, zvezda britanskog „Velikog brata“ i bivša devojka Kristijana Ronalda, šokirala je svoje pratioce na Instagramu nakon što je objavila uznemirujuću poruku, a onda je iz nepoznatih razloga obrisala.

Naime, manekenka se zarazila bizarnom tropskom bolešću kod koje paraziti putuju po telu bolesnika i mogu da se smeste u srcu bolesnika, gde mogu da žive i razmnožavaju se godinama.

– Četiri puta sam išla u bolnicu i rekla lekarima da insekti gmižu po mom telu. Četiri puta me nisu shvatili ozbiljno već su me poslali psihijatru jer su mislili da nešto nije u redu sa mnom. Četiri puta su zanemarili sve što sam im rekla i uskratili mi lečenje. Četiri puta su me odbili na temelju izgleda jer su zbog moje mršavosti zaključili da imam problem s drogama ili da bolujem od šizofrenije. Na kraju se ispostavilo da sam u pravu i da sam jako bolesna. Ako ne umrem, sve ću ih tužiti – napisala je Jasmin.

Dodala je i da se trenutno leči, ali se oseća kao da umire. Naglasila je i da je veoma razočarana u osoblje bolnice jer nikada nisu ni čuli za bolest od koje boluje.