rozga-posle-ove-slike-moze-samo-da-ga-blokira:-fotografija-koja-je-zabelezena-na-hauserovom-balkonu-podigla-veliku-prasinu

02.05.2019. 22:05

Na Instagramu Stele Opančar, finalistkinje izbora za Mis Univerz Hrvatske, osvanule su fotografije za koje pratioci tvrde da su snimljene na balkonu Hauserove vile. Izgleda da je muzičar nakon emotivne veze sa Jelenom Rozgom pronašao utehu.

Hrvatica na terasi Stjepana Hausera Foto: stella_ae.f._ / Instagram

Stela Opančar, Slavonka iz Petrijevaca koja se 2016. godine za dlaku izmakla lenta pobednice, na Instagramu je objavila fotografije na kojima se sunča na balkonu luksuzne vile u Pomere, nedaleko od Pule.

Njenim pratiocima nije bilo potrebno mnogo vremena da prepoznaju u čijem je vlasnštvu kuća – Stjepana Hausera, člana grupe 2Cellos.

On je u februaru na društvenim mrežama objavio fotografije svoje raskošne vile, nakon što se vratio kući sa američke turneje. Jedan je pratioc je primetio da je pogled na njenoj fotografiji isti onaj koji je Hauser podelio sa svog balkona. Ubrzo su se javili i drugi Instagram inspektori koji su komentirali da je reč o istoj kući.

Stjepan je 2017. godine raskinuo sa pevačicom Jelenom Rozgom s kojom je bio u vezi dve i po godine.

Iako su ga povezivali sa mnogim ženama on o svom privatnom životu ne voli da priča. Do skora su ga povezivali sa pijanistkinjom Lolom Astanovom s kojom sarađuje i s kojom ga povezuje ljubav prema muzici.