RUKOMETAŠI KRENULI SA PRIPREMAMA

RUKOMETAŠI KRENULI SA PRIPREMAMA

Tradicionalnom prozivkom i prvim treningom, rukometaši „Topličanin“ počeli su pripreme za nastavak prvenstva u rukometnoj Super B ligi. Nakon završetka jesenjeg dela, klub je napustio dugogodišnji prvi trener Miroslav Đorđević, kao i igrači Međedović i Cvetković. Rukometaše Topličanina će sa klupe predvoditi Miljan Manić, nekadašnji igrač, od koga svi u klubu očekuju novine i napredak u radu.

-Odlučili smo se za promenu trenera. Rastali smo se sa Đorđevićem na obostrano zadovoljstvo, došlo je do zasićenja, ali najvažnije je da smo ostali u korektnim odnosima. Kad smo birali novog trenera, složili smo se da angažujemo mlađeg stručnjaka, željnog afirmacije. Mislimo da je Manić pun pogodak i očekujemo napredak, pre svega mladih igrača, a samim tim i cele ekipe- istakao je Bratislav Dunjić, potpredsednik RK „Topličanin“.

Pripreme će obaviti u Prokuplju, a ciljevi su: sredina tabele, unapređenje igre i afirmacija mladih igrača.

-Imamo mlađe selekcije od kojih mnogo očekujemo. Ne možemo da dovodimo igrače sa strane i moramo da se oslonimo na svoje kadrove. Jedan smo od najstabilnijih klubova na sportskoj sceni Prokuplja, nemamo obaveza i dugovanja van kluba- dodaje Dunjić.

On dodaje da imaju neizmirene hranarine igračima za prošlu godinu, što očekuje da se novim budžetom reguliše.

Redakcija


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...