sa-28.-je-postao-multimilioner,-sve-su-ga-zelele,-ali-ga-je-osvojila-ona:-ne-zeli-da-peva,-nece-da-snima,-ali-ima-jedan-zahtev-od-nje

Ed Širan objavio je četiri albuma i prodao preko 40 miliona primeraka digitalnih i fizičkih nosača zvuka i duplo više singlova. Iako izvođači u ovoj fazi karijere ne odustaju od nje pevač je rekao – dosta je.

Ed Širan je na koncertu u Ipsviču pred mnogobrojnom publikom rekao da je ovo poslednji put da će ga videti.

“Kao što možda znate ili ne znate, na ‘Divide’ turneji sam više od dve godine i ovo je moj poslednji radni ran. Postoji nešto vrlo slatko u svemu ovome, jako mi je drago što ste ovde i što sve završava u Ipsviču”, izjavio je Ed.

Ed ŠiranFoto: Profimedia

Dodao je i da je ovo najverovatnije njegov poslednji nastup ikad, ali i da ako se jednog dana vrati, to će da uradi sa istim bendom koji ga je pratio godinama.

Ed Širan se ove godine našao na 17. mestu liste najbogatijih britanskih muzičara, rekao je i da je turneja ‘Divide’ njegova poslednja jer želi da provede mnogo više vremena suprugom Čeri Sibron, sa kojom je u vezi još od srednje škole.

“Započinjem život sa Čeri. Ne mogu narednih 20 godina biti na putu, deca bi mogla da promene stvari i ne bi mi smetalo da se žrtvujem zbog njih”, objasnio je Ed čiju je turneju ‘Divide’ gledalo i slušalo čak devet miliona ljudi širom sveta i to je čini najvećom turnejom ikad, objavili su britanski mediji.

Ed Širan i Čeri SibronFoto: Profimedia

Ed se krajem prošle godine u potpunoj tajnosti venčao sa voljenom Čeri, a nedavno je otkrio kako uskoro planiraju decu.

Širanova turneja oborila je sve rekorde posećenosti i zarade: sa trona je skinuo grupu U2 koja je prvo mesto držala sa zaradom od 735,4 miliona dolara iz 2011. godine, dok je Ed pokupio rekordnih 736,7 miliona dolara.

Ed ŠiranFoto: Profimedia

Od marta 2017. godine na putu je bio 893 dana i održao je 255 nastupa. Sada je vreme za njega i porodicu, i ne želi da se bilo šta ispreči na tom putu. Ed na godišnjem nivou zarađivao je 110 miliona dolara i sada će taj novac trošiti na privatne biznise i porodicu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.