sa-nje-curi-voda,-ne-moze-da-dise:-kim-kardasijan-otkrila-tajnu-svog-neverovatnog-izdanja-sa-met-gale-od-kog-se-svet-jos-nije-oporavio

06.08.2019. 07:57

Ovogodišnja Met Gala održana u Metropoliten muzeju u Njujorku 4. maja okupila je veliki broj poznatih ličnosti. Prošlo je nekoliko meseci od modnog događaja, ali haljina Kim Kardašijan je sve do danas ostala enigma. Rijaliti i mejkap zvezda je konačno otkrila tajnu svog mokrog izgleda na crvenom tepihu i kako je postigla da ima nerealno uzan struk.

Kim Kardašijan Foto: screenshot

U novoj epizodi rijaliti programa „Keeping Up With Kardashians“ Kim Kardašijan je priznala da je imala ozbiljan problem sa disanjem na događaju jer korset koji je nosila jako ju je pritiskao.

„Imala sam napad anksioznosti jer nisam mogla da dišem. Imala sam veću tremu nego pred venčanje“, rekla je Kim.

Kim Kardašijan na Met Gali 2019Foto: Profimedia

Kako je objasnila rijaliti zvezda bila je jako nervozna jer nije znala kako će izgledati kad se pojavi pred drugim ljudima. Želela je da oda počast haljini i dizajnu Teriju Magleru koji je prvi put napravio haljinu posle 20 godina pauze.

„Bila je to velika odgovornost za mene. Želela sam da izgleda fantastično jer nije dizajnirao 20 godina. Htela sam da bude to specijalna noć i za mene i za njega“, rekla je Kim Kardašijan.

U julu mesecu Kim je u intervjuu za „Wall Street Jurnal“ rekla da je ispod haljine nosila korset koji joj je ostavio modrice na leđima i stomaku.

„Nikad u životu nisam osetila toliku bol, ali vredelo je“, zaključila je Kim.