„sad-definitivno-stajemo“:-mama-10-decaka-ponovo-trudna-–-evo-kog-pola-je-11.-beba

Aleksis i Dejvid su otkrili da očekuju svoje 11. dete, ali buduća majka je mislila da će ponovo roditi dečaka. Ipak, na oduševljenje cele porodice, rodila je devojčicu Kameron koju su s veseljem dočekala starija braća.

– Bolje se ponašaju u blizini nje, pokušavaju da budu tihi kako je ne bi probudili. Žele da pomognu tako da je drže i hrane – kaže tata David.

Kad je saznala da čeka devojčicu, bila je jako srećnaFoto: Profimedia

Braća bebe Kameron su: Kembel (17), Harison (16), Kori (14), Lahlan (11), Brodi (9), Bren (8), Hanter (6), Mek (5), Blejk (3), i Rotagejd (2).

Porodica živi u kući s pet spavaćih soba koju Aleksis i Dejvid održavaju urednom, dok im deset dečaka pomaže.

“Nije lako s toliko dečaka koji trče naokolo, ali uvek uspevamo da održimo kuću čistom i urednom”, otkrila je mama Aleksis koja procenjuje da kupuju najmanje tri para patika svakih nekoliko nedelja.

Aleksis i Dejvid tvrde da ne nameravaju da imati više dece

Devojčica Kameron usrećila porodicu BretFoto: Profimedia

– Definitivno stajemo. Rekla sam to i prošli put, ali ovaj put to apsolutno mislim – odlučno tvrdi Aleksis.

Kaže i da malenu Kameron nisu planirali, ali nisu se ni bunili kada su saznali da je ponovo trudna. Oboje su zaposleni i ne žive od dečjeg dodatka, iako to mnogi misle.

– Dejvid ima dobar posao. Jedini problem nam je da uklopimo godišnji odmor koji će svima odgovarati – otkrila je ponosna majka 11 dece.

– Dejvid i ja se ponekad pogledamo i upitamo šta smo to učinili? Ali kad se dečaci pojave i izmame nam osmeh na lice, sve je bilo vredno – zaključila je mama Alexis.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.