sakil-o’-nil-fotografisan-u-plicaku-sa-devojkom-i-ljudi-umiru-od-smeha-jer-je-niza-od-njega-pola-metra:-on-je-kao-smotani-dzin,-a-ona-kao-devojcica-iz-vrtica

26.07.2019. 18:37

Šakil O’Nil je jedan od onih ljudi koji baš znaju da uživaju u penziji.

Šakil o Nil na odmoru Foto: Profimedia

Bivši NBA zvezda Šakil O’ Nil (47) trenutno odmara na španskom ostrvu Formentera, nakon što je imao di-džej nastup na čuvenom festivalu „Tomorrowland“ u Belgiji gde je nakon seta snimljen kako luduje u masi sa omladinom. Zanimljivo je da je pre Španije uspeo da svrati i do Hrvatske u kojoj je nastupao na POW WOW Festivalu u ponedeljak, tako da mu je zasluženi odmor bio i te kako potreban.

Šakil O’NilFoto: Profimedia

Na ovom predahu društvo mu pravi ekipa i devojka čiji identitet medijima zasad nije poznat, ali koja je, sudeći po fotografijama, dosta bliska sa nekadašnjim košarkašem i dosta liči na Nikol Marfi, suprugu Edija Marfija. Par je delovao dosta opušteno dok se igrao u plićaku, a osim što je on baratao njom kao da je igračkica, i ona je pokušavala njega da savlada, jer je, očigledno, optimista.

Šakil O’NilFoto: Profimedia

Košarkaš čije se bogatstvo procenjuje na 400 miliona dolara u januaru ove godine je povezivan sa glumicom Eni Ilonza, ali ta veza nikad nije zvanično potvrđena.

Šakil O’NilFoto: Profimedia

Od supruge Šoni Nelson, s kojom ima četvoro dece, razveo se 2009, a ima decu i sa bivšom devojkom Ametom Jarborou.