samo-momenat-nakon-ove-fotke-strasti-su-se-razbuktale,-a-on-ju-je-scepao-za-zadnjicu:-svi-su-gledali-u-njene-tanga-gacice-od-kojih-ne-postoje-manje!

06.05.2019. 21:43

Lindzi Von je jedna od najboljih skijašica u istoriji ovog sporta, a čuvena Amerikanka se nakon uspešne karijere penzionisala u februaru ove godine, a sada odmara i maksimalno uživa u bogatstvu i slobodnom vremenu, ali i ljubavi.

Lindzi Von sa dečkom Foto: Profimedia

Ona je nedavno viđena u Majamiju gde je uživala tokom vikenda sa prijateljima na plaži, a paparaco fofotgrafi „uhvatili“ su je u dva modela kupaćeg kostima – i to vrlo provokativnim, te u nezgodnim situacijama sa dečkom.

Poznata 34-godišnjakinja nije libila za gužvu na plažu, već je razmenjivala strasti i vrele dodire sa kanadskim hokejašem Pernelom Karlom Subanom.

Lindzi se nije libila da pred svima razmenjuje strastiFoto: Profimedia

Par nije imao problem s tim što su okruženi ljudima, pa su svet obišle njihove fotografije na kojima ju je on ščepao za zadnjicu, premda je ista i bila u fokusu s obzirom na model bikinija u kom je lepa plavuša šetkala naokolo.

Čuvena sportistkinja nosila je vrlo provokativan kostimFoto: Profimedia

Naime, Lindzi je odlučila da pokaže svoje duge noge i zaobljenu pozadinu prvo u dvodelnom bikiniju mint boje, a potom u jednodelnom belom kostimu. Oba modela su imala nešto zajedničko – minijaturne tanga gaćice koje su otkrivale čitavu zadnjicu!

Inače, Suban i Vonova su u vezi od prošle godine, a u javnosti su se zajedno pojavili u junu 2018. „On je sigurno onaj pravi. Divan je i srećna sam što sam s njim“, rekla je nedavno i dodala da još uvek ne razmišljaju o deci, jer nije spremna za velike promene.

Podsetimo, skijašica je od 2013. do 2015. godine bila u braku sa čuvenim golferom Tajgerom Vudsom, a pre njega bila je udata za kolegu skijaša Tomasa Vona i to od 2007. do 2011.