samo-trenutak-posle-ove-fotke,-desio-se-dzumbus:-napravila-je-pogresan-korak,-i-intimni-delovi-tela-bili-su-svima-na-izvol’te,-a-fotografi-su-se-otimali-za-kadar!

07.09.2019. 18:43

 Polako se i Venecija film festival bliži kraju, a ko ste pomislili da na crvenom tepihu više nemamo šta da vidimo – prevarili ste se!

Abdrea Rojzboro Foto: Profimedia

U proteklim danima na ovom festivalu, najstarijem na svetu, pojavile su se neke od najlepših i najpoznatijih žena u glamuroznim izdanjima, a mnoge su u trci za pažnjom otišle predaleko i pokazale više nego što je bilo primereno… Nekada namerno, a nekada slučajno!

Jedna od dama koja je ipak pukim slučajem imala modni peh jeste i britanska glumica Andrea Luiz Rajzboro.

Andreu ovo ipak nije omelo Foto: Profimedia

Ona je prisustvovala premijeri svog novog filma „Zero, Zero, Zero“, a plavokosa glumica blistala je u vrlo smeloj toaleti tirkizne boje.

Ova privlačna 37-godišnjakinja ponela je izazovnu haljinu sa dubokim dekolteom, ali i dubokim šlicem istakavši svoju vitku figuru, no stvari su u jednom momentu krenule po zlu.

Abdrea Rojzboro Foto: Profimedia

Andrea je napravila isuviše veliki iskorak, pa je pokazala delić zadnjice, a malo je falilo da izviri i intimno područje, no glumica je ipak imala sreće… Ona nije dozvolila da je ovo omete, pa je u trenu zauzela drugu pozu i vešto nastavila da pozira okupljenim fotografima.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.