U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Pre nekoliko dana počeli su radovi na sanaciji klizišta na putu Gornja Trnava-Pašinac. Ove radove, danas je obišla i v. d. direktora JKP „Hameum“ Radmila Perić, kako bi se uverila da se odvijaju planiranom dinamikom.

  Član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica rekao je da će se radovi na sanaciji klizišta završiti za nekoliko dana i da je za ove radove iz budžeta izdvojeno 330.000 dinara.

  -Na deonici puta Rastovnica-Pasjača, čija dužina iznosi skoro osam kilometara, radi se na onim delovima puta koji se nalaze u veoma lošem stanju. Pre nasipanja rizlom, radiće se na iskopu propusta, kako bi se regulisao odvod atmosferske vode, rekao je on i dodao da su sredstva, u iznosu od 1.500.000 dinara, obezbeđena iz lokalnog budžeta.

  Pročitajte i…  Sprečen šverc droge sa Kosova

  Prema njegovim rečima, svi građani, bez obzira da li žive u gradu ili seoskim sredinama, treba da imaju iste uslove za život.

  -Ovo nije kraj. Nastavljamo sa radovima, sve dok vreme to dozvoli, zaključio je član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471375