sanja-je-danas-jedno-od-omiljenih-tv-lica,-a-malo-ko-zna-da-je-pre-12-godina-glumila-u-ovom-domacem-filmu:-i-izgledala-je-ovako

25.05.2019. 08:10

Gledali ste ovaj film puno puta, a nikada je niste primetili. Sada ćete videti koliko se za 12 godina promenila!

Sanja Kužet Foto: sanja_kuzet / Instagram

Voditeljka popularnog muzičkog šoua “Zvezde Granda”, Sanja Kužet (34), pre 12 godina oprobala se na filmskom platnu.

Mlada Sanja u sceni iz filma “Šejtanov ratnik”Foto: youtube

Iako nije dobila jednu od glavnih uloga, Sanja je u filmu “Šejtanov ratnik” glumila devojku Senku, koju su svi primetili. U glumačkim vodama se nije zadržala, ali odmah smo primetili da je pre više od decenije bila jednako lepa kao i danas.

Na 0:56 minutu možete pogledati kako se Sanja snašla u ovoj ulozi.

Sanja se u mladosti, uporedo sa studiranjem na Geografskom fakultetu, bavila manekenstvom, a onda se na nagovor tetke pojavila na audiciji za TV lica televizije BK i tako je njena voditeljska karijera počela. Zatim je prešla na “Pink”, gde je radila u informativnim i zabavnim emisijama, a ostala je upamćena kao voditeljka emisije “TV Bingo”.

Pored “Šejtanovog ratnika” pojavila se 2010. i u filmu “Doba nevinosti”, a danas je angažmanom u “Zvezdama Granda” jedna od omiljenih voditeljki u Srbiji.

Iz višegodišnje veze sa biznismenom, direktorom marketinga jedne automobilske kuće, Nemanjom Živojinovićem ima dva sina Andriju i Strahinju.