Saopštenje OO SNS Žitorađa: Nije bilo nepravilnosti u vrtiću

  U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

  ŽITORAĐA- Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Žitorađi nakon lažljive izjave Dragana Đilasa daje sledeće:

  SAOPŠTENJE

  Građani Srbije znaju koliki je Dragan Đilas lažov i lopov, a to posebno znaju građani Beograda koji je ostavio u ogromnim dugovima dok su njegove privatne firme sticale milione evra profita. Posebno ga se sećaju deca Beograda od kojih je oteo objekat za dnevni boravak kako bi pravio rijaliti programi zgrtao milione evra. Kada je Đilas završio svoj rijaliti deci je ostavio zmije i đubre a svojim firmama i sebi višemilionski profite.

  Istine radi u Predškolskoj ustanovi “Naša radost” sproveden je konkurs za upis za celodnevni boravak dece. Komisija koja se sastoji od zaposlenih sprovela je rangiranje u skladu sa kriterijumima predviđenih Zakonom. Kako prostorni kapaciteti ne dozvoljavaju prijem sve dece u vrtić postoje i deca koja su se na žalost našla ispod crte za prijem, među kojima je i mala Marta Milojević. Ono što je važno i što ne što ne pominje manipulator Đilas, jeste činjenica da je prosvetni inspektor Ministarstva prosvete u najkraćem roku postupao po prijavi roditelja i nije našao nepravilnosti u radu komisije. U kontekstu potrebe i male Marte i druge dece prosvetni inspektor je dana 03.11.2019 godine naložio da se direktor obrati lokalnoj samoupravi za finansiranje i proširenje kapaciteta od 20% što je director i uradio već narednog dana, 04.11. 2019. Godine (Prilog 1) i taj zahtev će biti usvojen na prvoj sednici SO Žitorađa. Takođe, ovih dana kreće dogradnja postojećeg objekta Predškolske ustanove”Prva radost” koji će povećati kapacitete za još četrdesetoro dece, nakon čega u opštini Žitorađa neće postojati lista čekanja.

  Pročitajte i…  JKP Hammeum, servisne informacije

  Srpska napredna stranka se bori za svetlu budućnost sve dece u Srbiji i sva deca su joj podjednako važna i vredna za razliku od bitangi Đilasa, Bastaća, Jeremića i Obradovića koji sa svojim aktivistima priželjkuju smrt i silovanje Vučićevoj deci.

  U Žitorađi,                                                                                    Poverenik OO SNS Žitorađa

  Dana, 07.11.2019. godine                                                         Marko S. Milenković

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474154


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...