sara-izgleda-kao-milion-dolara,-iako-bez-blama-pokazuje-tonu-celulita-i-strija:-kapa-dole,-hrabra-zeno,-svaka-tvoja-slika-je-inspiracija!

30.06.2019. 12:56

Nedavno je blogerka Sara Nikol Landri dospela u žižu interesovanja, a sve zbog jedne interesantne fotografije koja je nosila važnu poruku sa sobom. Naime, ova mlada dama objavila je na Instagramu fotku na kojoj prikazuje višak svoje kože od koje je prstima formirala srce.

Sara Nikol Landri Foto: thebirdspapaya / Instagram

„Mnogi od nas imaju ovakvu kožu zbog bilo kakvog rasta ili promene koja se dogodila u našim telima. Koža koja se bora i savija, a ipak je mekana i nežna. Koža koja je dobro obavila svoj posao. Koža koja je učinila tačno ono što je i trebalo“, napisala je Sara pored fotografije.

„Ovo nije bio čin hrabrosti. Bio je to trenutak kada sam htela da podelim sa vama nešto za šta želim da drugi shvate da je normalno. Uradila sam to iz želje da pronađete način u sebi da se oslobodite od laži koje su vam usađene, a to je da zbog svoje kože nikada nećete imati „dobro telo“.

Ali moje telo je dobro telo. Uradilo je odličan posao. Nosilo me je. Osetila sam suze. Osetila sam svaki zagrljaj koji sam ikada dobila. Osetila sam svaki poljubac. Donelo je tri moja najbolja prijatelja na ovaj svet. Ovo je jednostavna izjava ljubavi i zahvalnosti mojoj koži za dobro obavljen posao“, dodala je ova mlada mama.

Inače, ova Instagram zvezda, koju prati gotovo 400 hiljada ljudi, i inače je poznata po smelim i hrabrim fotografijama na kojima pokazuje svoje nesavršenosti, a ipak izgleda predivno.

Sara uz sve fotografije deli i inspirativne tekstove kojima želi ženama širom sveta da dokaže da treba da vole sebe takve kakve jesu.

View this post on Instagram You don’t owe the world a two piece bikini. You don’t owe them perky boobs and a flat stomach, either. You don’t need to apologize for your bloat that day, or explain why you’ve gained those extra 15lbs. ⁣ ⁣ But, it’s also ok if you do. It’s ok to wear a two piece. It’s ok to have perky boobs and a flat stomach. It’s ok to share why you’re bloated. It’s ok to talk about those 15lbs, perhaps even normalizing a flux in weight. ⁣ ⁣ In the realm of body confidence many feel pushed to get there. There’s a pull between wanting to be accepted, wanting to be as confident as somebody else is, and also just wanting to feel comfortable, too. ⁣ ⁣ Let this be the final message…⁣ ⁣ Just come. ⁣ Just show up. ⁣ However you are today. ⁣ ⁣ If you wear full jeans in the summer because you’re not ready for shorts, thanks for being here. ⁣ ⁣ If you rock a two piece and own your cellulite and stretch marks, thanks for being here. ⁣ ⁣ If you’re bloated and PMSing or holding extra weight but came anyway, thanks for being here.⁣ ⁣ If you’ve got perky boobs and a flat stomach, naturally or not, thanks for being here. ⁣ ⁣ The point is not (and never will be!) HOW you show up. The point will always be just that you DID. ⁣ ⁣ Just happy you came. ⁣ Thanks for being here. ⁣ 👙 #gifted by @laleleibikini A post shared by Sarah Nicole Landry (@thebirdspapaya) on Jun 24, 2019 at 7:49am PDT

„Svetu ne dugujete dvodelni bikini. Ne dugujete mu podignute grudi i ravan stomak. Ne morate se izvinjavati ako ste nadti taj dan ili objašnjavati nekome zašto ste dobili sedam kilograma“, njene su reči pored jedne od brojnih fotografija na kojima je pokazala celulit i opuštenu kožu.

Ona je jedna od retkih žena koja propagira body positivity pokret, a da zapravo zaista deluje u skladu sa istim… Na njenom profilu nema fotošopiranih fotografija, već se na svakoj jasno vide Sarini nedostaci koji su sasvim normalni i kakve zapravo većina žena ima.

Ova plavokosa lepotica osvrnula se i na činjenicu koliko poza može da promeni fotografiju, te koliko telo drugačije izgleda kada je „montirano“, te kada nije.

„Nemojte upoređivati svoju jutarnju opuštenu šetnju pored ogledala s nečijom uvučenom i nameštenom pozom na slici. Nijedno nije pogrešno. I nijedno nije ispravno. To su samo odrazi. I nečiji tuđi ne treba upropastiti vaš. Dajte sebi malo ljubavi i zagrljaja“, napisala je ona pored kolaža dve fotke.