sara-je-pre-6-godina-odbila-da-se-trlja-o-svog-kolegu-pred-kamerama-i-nazvali-su-je-„folirantom“:-zapalila-beograd-ovakvim-nastupom

28.08.2019. 10:36

Muzički festivam „Music Week“ okupio je izvođače raznovrsnih žanrova sa naših prostora na jednom mestu. Scena je bila rezervisana za one koji su dugo u muzičkoj industriji i za one koji odskora krče sebi put do velikih zvezda. Prethodne večeri nastupila je Sara Jovanović kao predstavnik deo nove pop muzičke scene.

Sara Jo Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Sara Jo je prvi veći muzički korak napravila u šou-programu „Prvi glas Srbije“. Bila je deo takmičarske ekipe u kojoj su bile pobednica Mirna Radulović i ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Nevena Božović. Iako nije pobedila i posle kratkotrajnog iskustva u ženskog grupi „Moje 3“ fokusirala se na solo karijeru.

Nastup Sare Jo na Music WeekFoto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Pre nego što su se publici u uši uvukle numere „Bez sna“, „Nemam vremena za to“ i „Mili, mili“ Sara učestvovala je u emsiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Sara je tad bila u fazi karijere kad nije želela da upotpunosti imitira Majli Sajrus za potrebe programa jer kako je tad izjavila: „Ovu emisiju gledaju moji baka i deka“. Zbog izjave je bila na meti tviteraša koji su je tad zamolili da se „ne folira“ jer je imala provokativan nastup u „Prvom glasu Srbije“ kao Rijana.

Naime, Sara je trebalo da tverkuje i da se ponaša razuzdano kao i Majli na VMA dodeli nagrada 2013. godine, ali ona i njen kolega Skaj Vikler su odlučili da izmene nastup kako bi bio prihvatljiviji za gledaoce.

U međuvremenu je postala odvažnija u svojim nastupima i imidžu, ali opet daleko od kontroverznih nastupa njene poznate koleginice „preko bare“.

U roze majici i ciklama svetlucavim pantalonama u stilu zvezda devedesetih Sara Jo ovog vikenda je nastupila pred beogradskom publikom na „Music Week-u“. Mnogobrojna publika zajedno je pevala singlove pevačice.

Music Week Sara JoFoto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

S obzirom na to da publika je znala svaku reč njenih pesama jasno je da je mlađa publika pronašla svog novog muzičkog idola.

Kao i svaka muzička zvezda Sara Jo je prošla kroz razne faze i tek je očekuje promene, ali ima veliku publiku koja će je pratiti u narednim godinama.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.