savrsenu-pozadinu-utegla-u-brazilski-bikini-i-on-ne-skida-sake:-zlatnom-americkom-paru-posle-ovih-fotki-mozemo-samo-da-zavidimo

17.07.2019. 22:15

Brazilski model Žizel Bundšen i slavni američki kvoterbek Tom Brejdi, sa decom odmaraju u Kostariki. Opušteni i srećni, razmenjuju nežnosti kao prvog dana a paparaci imaju pune ruke posla…

Žizel Bundšen i Tom Brejdi Foto: Profimedia

Kad vidite kakvo bikini telo ima, teško je poverovati da je Žizel Bundšen karijeru započela još 1997., pre 22 godine. Danas, u 38. godini života, još uvek je svima jasno zašto je punih 15 godina bila najplaćeniji model na svetu – u minijaturnom bikiniju na plaži izgleda vitko, telo joj je zategnuto, a “brazilske gaćice” su kao stvorene za njenu zadnjicu. I to misli i njen zgodni suprug Tom Brejdi.

Tom nije skidao šake sa Žizeline savršene zadnjiceFoto: Profimedia

Najbolji igrač američkog fudbala Tom Brejdi, evidentno je i dalje lud za svojom zgodnom ženom, pa tako na plaži ne skida šake sa nje.

Dan ispunjen slatkim poljupcimaFoto: Profimedia

Na odmor je slavni par poveo i dvoje dece – osmogodišnjeg Bendžamina i petogodišnju Vivijen.

Igre u pesku s decom, sunčanje, kupanje, ali i duge šetnje uz zagrljaje i poljupce – to je ovih dana jedina aktivnost zlatnog američkog para. Drugi mogu samo da im zavide!