saznali-smo-koja-je-najtrazenija-vencanica-u-beogradu:-zbog-ova-dva-detalja-predstavlja-pravo-olicenje-glamura

Iako se nosi samo jednom u životu, o savršenoj venčanici svaka žena mašta i spremna je da izdvoji koliko god novca da treba samo da bi je posedovala. Pozvali smo Slađanu Jelić, vlasnicu salona venčanica „La Perla“ koji već 10 godina ispunjava zahteve i onih najizbirljivijih nevesti kako bismo saznali koji su to trendovi venčanica najavljeni za 2019. godinu.

– Kada je reč o trendovima za 2019. godinu to su venčanice sa kraljevskim efektom – odnosno princeza stil. Upravo takav efekat pružaju venčanice sa šlepom. Bez obzira da li izaberete venčanicu u stilu princeze, sirena model ili svedeni a-kroj, jedno je sigurno, a to je da ih bogat šlep pretvara u kreacije dostojne kraljevskog venčanja. Ove godine su zastupljene venčanice u kojima ne vlada eksplozija boja već prefinjen stil u puderastim tonovima – kaže Slađana.

Odabir savršenog kroja, modela i boje glavna su pitanja oko kojih se muči svaka mlada. Ovo su neki od saveta koji mogu da im olakšaju kupovinu.

– Postoji dosta stvari na koje treba obratiti pažnju, jer venčanica mora da odgovara vašem karakteru, modnom stilu a pre svega figuri vašeg tela. Takođe, izuzetno je važno da boja venčanice odgovara boji vašeg tena, kao i kroj koji mora da odgovara vašoj figuri – objašnjava naša sagovornica.

Sirena model ističe vitku figuru

Venčanice u stilu sirene su kreirane tako da prate liniju tela, naglašavajući uzan struk i bokove zato i najbolje stoje vitkim damama. Upravo takve su venčanice brenda Bien Savvy.

Princeza model za jače grudi i uzak struk

Venčanice u stilu princeze stoje perfektno ženama koje imaju uži struk, jače grudi i jače bokove. Tu već možemo da se igramo sa izborom materijala, širinom kroja, dužinom šlepa.

Ipak, najviše nas je zanimalo koji to model Beograđanke najviše kupuju. Slađana nam je otkrila misteriju.

– Trenutno najtraženiji modeli su raskošne venčanice u puder boji sa 3d čipkom. Izgedaju moćno, nežno i vrlo atraktivno. Veliki broj devojaka odlučuje se za njih. Model brenda Bien Savvy pod nazivom „Candy“ je venčanica koja ostavlja bez daha i apsolutni je favorit mnogih devojaka – zaključuje Slađana.