scena-u-rts-ovoj-seriji-zbog-koje-je-publika-u-neverici:-glumacki-par-koji-je-bio-zaljubljen-pre-34-godine,-ali-veceras-se-mrzi

20.04.2019. 20:52

Serija “Pet” na RTS-u ne prestaje da izbacije kečeve iz rukava. Priča o pet žena čiji se životi nalaze u vrlogu kriminogenih struktura i krupnih prevara pokušavaju da raščiste dugove pokojnih muževa, očeva i braće.

Serija PET Foto: RTS / Serija PET / screenshot

Serija Balše Đoga je najukusnija glumačka torta jer je nafilovana brojnim poznatim glumcima, neke nismo odavno videli na televiziji, nekih smo se uželeli, a neke rado primamo kao goste u naš dom.

Nikola KojoFoto: RTS / Serija PET / screenshot

U večerašnjoj epizodi Katarina (Gala Videnović) sa svojim bivšim partnerom i suprugom kojeg tumači Nikola Kojo u razgovoru sa školskim psihologom saznaje koliko njihov međusobni odnos i odnos prema sinu mora da se promeni, da bi se i njihovo dete promenilo.

Nikola Kojo i Gala VidenovićFoto: RTS / Serija PET / screenshot

Katarina je oprostila suprugu njegovo nasilničko ponašanje, ali kad u hodniku Nikola Kojo joj kaže da “dobro izgleda”, ona mu uzvraća: “Ali, ti izgledaš kao go**o”.

Naime, Gala Videnović i Nikola Kojo su pre 34 godine bili par u Ludim godinama.

U filmu Gala je glumila Ruskinju Natašu koja je bila strasno zaljubljena u Mišu (Nikola Kojo). U drugoj dimenziji i priči serije “Pet” njih dvoje nisu uopšte u dobrim odnosima.